Kort skogsvistelse

Igår kväll blev det tyvärr en liten promenad i skogen, då det blev mörkt mycket tidigare än vad jag hade räknat med. Men som kompensation fick Molly följa med Fredrik på en joggingtur, så hon verkade nöjd. :)

Ska vi få tillökning?

Vi har lämnat in en intresseanmälan till friendsforever att bli jourhem åt hundar som saknar hem. Vi vill gärna hjälpa till och då jag har varit jourhem tidigare anser jag att det är mycket givande. Friendsforever ringde upp mig och berättade lite mer, samt sa att de troligen i mars kommer behöva hitta jourhem åt några hundar. Så kanske blir vi en av dem! Molly kommer bli jätteglad ifall det flyttar in en till hund här, det är vi helt övertygade om. Vi upplever ofta att Molly känns understimulerad, och att det är svårt ibland att tillfredsställa hennes fysiska behov, energifröken! Så, med hjälp av en hundkompis kan hon säkert få bli tröttare. :) Dock vet vi ju såklart inte vad för typ av hund som preliminärt kommer att flytta in här, men vi har fyllt i önskemål om att hunden måste tycka om andra hundar, och gärna får vara lekglad.

Här kommer en bild jag tog i Göteborg förra helgen. Molly är ute i skogen och springer av sig, något som hon tycker är bland det bästa som finns! :)

linaochmolly.blogg.se

I den här bloggen får du följa hunden Mollys uppväxt. Molly är en blandning mellan Jack Russel och Tysk Mellanspets.

RSS 2.0